Om salonen

Hvem står bag Hair by helene?

Helene Lau Malling
Frisørfaget har altid været min drøm og efter at have taget den 4-årige frisøruddannelse blev jeg i 2020 udlært frisør. Derefter uddannede jeg mig til makeup artist hos Nicci Welsh i 2021.
Jeg stræber altid efter at udvikle mig og blive endnu bedre. Det gør jeg ved blandt andet at deltage i kurser og konkurrencer, hvilket hjælper med at holde mig opdateret
på de nyeste tendenser, stilarter, teknikker og de seneste innovative teknologier.
I 2021 startede jeg også som brudestylist ved RiiStyle. Her tager jeg hjem til brudene og styler både hår og make-up, så de kan stråle hele dagen. Jeg har kørt som brudestylist i 2021, 2022 og planen er også at kører i 2023.
Hvis jeg får en mulighed for at være kreativ og/eller prøve nye ting, så er jeg ofte klar. For ekempel har jeg flere gange deltaget som stylist i KPH Fashion week.
Jeg brænder for at finde lige præcis det som klæder dig. Hygge, høj kvalitet og professionel rådgivning er nøgleord her hos mig. Dine ønsker skal høres og forstås! Jeg vægter den gode dialog højt, så du som kunde kan få den rigtige vejledning og føle dig tryg i stolen.

Kontakt

frisoer
logo2